Verzending 1-3 werkdagen - Levering pick-up point mogelijk

Free Shipping > €149,-

Gepersonaliseerd
vanuit bestaande
Getekenddoorzusje illustratie

Mochten jullie een illustratie van mij hebben gezien op Instagram, of onze website, die jullie erg aanspreekt en die willen personaliseren dan pas ik die voor jullie aan

Ontwerp geboortekaart

Super leuk dat je op zoek bent naar een geboortekaart. Het lijkt me heel tof om voor jou aan de slag te gaan. Zoals je misschien al wel hebt gezien vind ik het belangrijk om het gevoel van potlood of kleur-potloden vast te houden ondanks dat ik nu voornamelijk digitaal teken.

Hoe werkt het?

We hebben twee opties, die we boordevol service aanbieden.

Je maakt gebruik van onze drukkerij en wij ontzorgen jou vanaf de schets tot jouw persoonlijke geboortekaart bij je dierbaren op de deurmat valt.

Nieuw op maat
Uniek: vanuit jouw gedachten,
voor jou ontworpen.

We starten vanuit jullie wensen.

Hebben jullie al ideeën waar ik mee aan de slag kan?

Helaas zit onze agenda voor 2022 vol en nemen we tijdelijk geen opdrachten aan.

Service en mogelijkheden

Na de bevalling mag je al je aandacht en liefde aan je gezin besteden. Wij maken de geboortekaart tot in detail af en controleren het eindresultaat.
Dit is onze werkwijze.

Verzendservice

Sluitzegel

Persoonlijke postzegel

Geboorteposter

Proefdruk

Deel je ideeën met ons.

Geboortekaart op maat
Gepersonaliseerd ontwerp

Uitwerking

Staat de compositie? Dan gaat Rixt-Marieke aan de slag met kleur en details. Zo krijgt de illustratie vorm. We houden een hoge standaard aan en werken nauwkeurig toe naar een drukbestand.

Schets

We starten met een schets, waarin we aan jou laten zien wat de compositie gaat worden.

Wensen

Vanuit jullie gedachten, voor jullie ontworpen. Het lijkt me heel tof om voor jullie aan de slag te gaan. Zoals je ook op mijn Instagram kunt zien, vind ik het belangrijk om het gevoel van potlood of kleur-potloden vast te houden ondanks dat ik nu veel digitaal teken.

Om het sluiten van de enveloppe, naast veel makkelijker ook nog leuker te maken, bieden we sluitzegels aan uit eigen collectie. 

Hoe tof is het om je persoonlijke geboortekaart ontwerp te drukken als poster en een plaatsje te geven in de babykamer?

Wil je geheel unieke en eigen postzegels?
We kunnen bijvoorbeeld een element uit de illustratie pakken en als postzegel laten drukken.

Wil je geen tijd besteden aan het adresseren en verzenden van jullie kaartje. We doen dit graag voor je zodat jullie de aandacht helemaal bij jullie kindje kunnen hebben.

Aan de hand van een digitale proefdruk zorgen we dat het ontwerp naar wens is. We vullen alles in zodat we alleen nog de geboortegegevens en eventueel de naam hoeven aan te passen.Wanneer we het ontwerp voor 90% klaar hebben krijg je van ons een fysieke proef thuis gestuurd, zodat je het resultaat kunt zien en het papier kunt voelen.